Здравейте може да бъркам раздела извинете ако е така но бих искал да попитам ако може малко информация значи от 2г съм заложил на италянските-авотомобили парвата италянка ми беше 156 2.0 T.S 166-2.0 T.S искам да попитам за 156 2.4JTD 100KW. Какви са предимствата от тези 2модела те вече са ми бифши за италянски дизел никога не съм се интересувал незнам нищо моя грешка и така мерси ако има кои да се занимава с мене.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 156
Collapse
X
-
Алфист по душа и сърце!
В търсене на 147
Пежо 206 '02 - продава се!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша
-
Да разбираме ли че от 2 години харесваш 156 и 166 и по-специално си бил ориентиран към 2000 кубика, пък сега се чудиш дали 2,4жтд е по-добър избор?
От написаното (поне аз) разбирам че не си имал такива коли.
Ако си ги имал, не виждам защо изобщо питаш. Просто виж цените на 2,4 жтд и на 2000 TS и сам си прави изводите. Безсмъртни няма нито от едните, нито от другите. Зависи как са карани и поддържани. Пробегът също не е определящ за състоянието.
И последно - за дизелите на алфа могат да се кажат мнооого хубави думиАко някой те уверява в друго му кажи да си гледа работата.
Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от encho7,5 в града
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от encho7,5 в града
твоето градско го знаемНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от encho7,5 в града
ам и в софия съм я засичал и в пловдив и в кърдйали навсякъде едно и също. а извънграда със средна скорост 150 вече 15 пъти сум я засичал гори 7,2 като по магистралата от омв след тунела до пловдив се гоних с едно порше и една седмица съм карал с 200-205 абсолютно жерно си показва километража засичах го с навигацията. жеднъж се направих на спокоен и карах с не повече от 130 само на магистралата 140-150 и ж софия за 2 дена бях навъртял 180км смесено ми даде 6,7 за 500км извънграда и 180 в града.alfa 156jtd sportwagon
Comment
-
Re: re
Първоначално публикувано от Pl770iecho мерси ама не ми разбраха и вапроса колегите имам още един вапрос този дано някои да ми даде инфо.Значи имам мигачи от (159) вазможен ли е монтажа на (156) мерси.alfa 156jtd sportwagon
Comment
Comment